Ljubimac navijača Partizana dolazi u Suboticu ☝️

Subotički Spartak ima sjajnu sezonu i trenutno se nalazi na drugom mestu u KLS, kao i na deobi prvog mesta u ABA 2 ligi. Ambicije ekipe da napada trofej u oba takmičenja definitivno potvrđuje današnja transfer bomba.

Vil Mozli, ljubimac navijača Partizana, čije je boje branio od 2019. do 2021. godine, a koji je u karijeri nastupao za brojne italijanske klubove, između ostalih za Fortitudo i Trst, ali i za barski Mornar, kao i ruski Uniks, ima 34 godine i igra na poziciji centra.

Američki košarkaš bogatog iskustva definitivno je jedno od najzvučnijih pojačanja u KLS ove sezone i trebao bi da predstavlja značajan adut u borbi ove ekipe za plasman u ABA ligu.

Za Spartak već nastupaju igrači sa iskustvom igranja ABA lige poput Nemanje Gordića, Marka Tejića i Aleksandra Cvetkovića.

Subotička hala Dudova šuma puna je do poslednjeg mesta na utakmicama ovog kluba ove sezone i današnji transfer, koji bi trebao biti ozvaničen nakon lekarskih pregleda, sigurno dodatno potvrđuje ozbiljnost ovog projekta.

Autor: Balša Stupar