Otklonjena dilema

U vikendu za nama Crvena zveda savladala je Voždovac rezultatom 2:1 i tako nastavila trku sa Partizanom za titulu. Tog istog dana održana je Skupština kluba sa koje su poslate različite poruke.

Zvezdan Terzić govorio je o novom stadionu i trening kompleksu koji će se graditi u Surčinu. Tada je nastala zbrka na društvenim mrežama kako će naš najveći stadion biti izmešten.

Međutim, Zvezdan Terzić je u intervjuu za Politiku otklonio svaku dilemu. Stadion Rajko Mitić ili popularna Marakana kako je navijači zovu ostaće na istom mestu.

Terzić je rekao da će crveno-beli graditi kompleks za treninge i da će samim tim biti izmešten sa postojeće lokacije. Terzić je još dodao da je do zbrke došlo jer je na društvenim mrežama bio loše interpretiran:

Crvenoj zvezdi su neophodni moderan evropski stadion i novi kamp. Zabuna je nastala jer su na društvenim mrežama pogrešno interpretirali moje izlaganje na Skupštini Crvene zvezde. Govorio sam da će se trening kamp graditi na površini od oko od 22 hektara u blizini aerodroma. Kamp treba izmestiti odavde, jer ovde je previše skup kvadratni metar da bi se tu treniralo. Ostaje samo dilema da li treba rekonstruisati stadion Rajko Mitić, kako želi jedan broj navijača, ili ga potpuno srušiti i napraviti potpuno novi, što je, prema mom mišljenju, jeftinije, funkcionalnije i celishodnije.

Autor: redportal.rs