Obradović saopštio LOŠE VESTI 😲

Izabranici Željka Obradovića su pokazali da ih nedavni poraz od večitog rivala nije pomeo i večeras su dominirali U ABA ligi. Partizan je deklasirao Krku u 15. kolu. Na utakmici je bilo 7.337 navijača, što je ogroman broj, jer je meč odigran na Badnje veče. To je oduševilo Obradovića, te se zahvalio navijačima:

Hvala svim ljudima koji su došli da nas podrže za Badnje veče. Želeo bih da iskoristim priliku da svima čestitam Badnje veče i Božić. Što se tiče utakmice najvažnije je da smo odigrali na visokom nivou, iskoristili sve raspoložive igrače i rasporedili minutažu pred teške izazove koji nas očekuju.

Ipak, poslednjim rečima je zabrinuo navijače, i to s razlogom. Naime, večrašnja utakmica je odigrana bez dvojice povređenih, ali i te kako važnih igrača: Zeka Ledeja i Alena Smailagića. Iako se navijači nadaju da se njih dvojica oporavljaju, Obradović je rekao da prognoze nisu baš najbolje:

Teško da će smailagić biti spreman za Fenerbahče, a što se tiče Ledeja videćemo sutra i prekosutra kakva je situacija.

Ipak, dodao je da je zadovoljan zbog povratka Uroša Trifunovića, koji se u tim vratio posle oporavka od povrede.

Partizan sad ima učinak 11-4, koliko i Cedevita Olimpija posle današnje pobede nad Crvenom zvezdom (koja ima 13-2 i drži prvo mesto). Krka je na učinku 3-12. Obradovićeva ekipa u narednom kolu, 15. januara, gostuje Ciboni, a pre toga ih očekuje duplo kolo Evrolige i dueli protiv Fenerbahčea i Makabija.

Autor: pink.rs/redportal.rs