Očekuje se rekordan transfer u zimskom prelaznom roku

Kuju se novi planovi za pojačavanje ekipe. Dosta poteza zavisi od odlazaka tokom januara i februara, a u Crvenoj zvezdi postoji načelan plan, kada su u pitanju novi igrači.

Na listi se od pre nekoliko nedelja nalazi Kai Vagner. Levi bek je dolazio u Beograd, a na njemu je da izvaga ponudu i odluči se za sledeći korak, posle 3 godine provedene u Filadelfiji. To, naravno, nije sve.

Kako saznaje MaxBet Sport pikiran je naslednik Osmana Bukarija, u slučaju prodaje ovog brzonog igrača. Na meti je fudbaler koji je u komšiluku, Bukarijev zemljak – Bernard Tekpetej. Trenutno brani boje Ludogoreca, šampiona Bugarske. Ovu misiju je naš portal najavio još letos, ali su tada Bugari podigli rampu.

Brzonogi napadač je od prošlog januara u fokusu crveno-belih, kada je u tandemu sa Brazilcom Igorom, koji je sada u Brižu, za poluvreme pregazio odbranu ekipe iz Ljutice Bogdana. Ganjanin ima i bugarski pasoš, a obeštećenje nije malo zbog činjenice da ima ugovor do leta 2026. godine.

Ove sezone je Tekpetej na 3 fronta odigrao 32 utakmice, postigao je 11 golova i imao je 7 asistencija. Kao mlad je došao u Šalke, a nastupao je još za Altah i Paderborn i Fortunu iz Dizeldorfa.

Inače, za Tekpeteja je zainteresovan i Dinamo iz Zagreba.

IZVOR: YT / Football Laboratory

Autor: Maxbetsport.rs