Ponovo nije završio utakmicu!😱

Srpski košarkaš Nikola Jokić prethodne noći nije završio utakmicu protiv Šarlota na parketu pošto je 27 sekundi pre kraja dobio šestu ličnu grešku i nije mogao da se vrati u igru. Još jednom se pokazalo da su ga sudije potpuno ignorisale, pa je tako Jokić "izvukao" samo dva faula za celu utakmicu (i to tek u poslednjoj deonici), prenosi Mondo. Takođe, nedavno je i bio isključen, a jednom je meč završavao krvav.

Na kraju, Denver je pobedio 102:95 i sada su u nizu od četiri pobede, međutim sigurno će trener Majk Maloun tražiti od lige malo bolje objašnjenje za tretman koji ima njegova ekipa. Neverovatno je da se svim zvezdama neke stvari "gledaju kroz prste", dok se jedino Jokić tretira drugačije.

Iako vidno nervozan, Jokić je meč završio sa dobrim učinkom i malo je falilo da upiše tripl-dabl. Imao je 18 poena (8/14 iz igre), deset skokova i devet asistencija, uz po jednu ukradenu loptu i blokadu. Imao je i tri izgubljene, što je zanemarljivo na kraju u odnosu na to koliko je lopta bila kod njega - i kakvo je suđenje imao.

Osim njega, dobar meč odigrali su Majkl Porter (22 poena) i Džamal Marej (20), dok su dvocifreni bili i Aron Gordon (14), Kristijan Braun (11) i Džulijan Strouter (10). S druge strane kod slabašnog Šarlota prednjačio je Majls Bridžis sa 22 poena.

Autor: mondo.rs