Đoković: Šaljem ljubav svim civilima koji pate! 💖

Srpski teniser Novak Đoković veoma je lako slavio protiv Tomasa Ečeverija u drugom kolu Mastersa u Parizu, gde je posle manje od sat i po bio bolji sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2, čime je i sebi obezbedio duel sa Talonom Griksporom. 🎾

Đoković je bio veoma brz, ali je kasnije odlučio da odustane od takmičenja u dublovima sa Miomirom Kecmanovićem.

Takođe, Novak je imao i konferenciju, gde je jedno od pitanja bilo u vezi sa ratom u Izraelu.

Foto: X.com/atptour

- Kao dete rata, veoma me povređuje ono što se dešava u svetu, a dešava se već neko vreme, ne samo u Izraelu i Palestini, već širom sveta. Užasno je to. Šaljem ljubav svim civilima koji pate i nadam se da će se sve okončati ubrzo. Uvek zagovaram mir i to je moja poruka. Šaljem im ljubav – rekao je Novak Đoković.

Osim pitanja o ratu, Đoković je upitan i o prekidu saradnje sa menadžerima Edoardom Artaldijem i Elenom Kapelaro, koja je bila njegov PR.

- Da, promenio sam svoje menadžere. Edoardo i Elena su bili sa mnom više od deset godina, ali više ne sarađujemo. Naravno, ostali smo prijatelji, ali profesionalno smo odlučili da krenemo različitim putevima. Ulazim u novo poglavlje kada je menadžment u pitanju, ali i čitav pristup stvarima van terena. Tek je početak, prelazni period nije lak jer smo dugo radili zajedno. Biće potrebni meseci da se uspostavi novi sistem, ali napredujemo. Ne bih ulazio u razloge prestanka saradnje – odlučili smo se za različite puteve – zaključio je prvi reket sveta, kako piše Telegraf.rs.

Autor: Telegraf.rs / Redportal.rs

#Izrael

#Novak Đoković

#rat

#tenis