Mnogi navijače smatraju da je ovo i kraj njegove karijere

Crne slutnje navijača su se obistinile... Nejmar je doživeo tešku povredu kolena budući da je nakon detaljnih lekarskih pregleda ustanovljeno pucanje prednjih ukrštenih ligamenata kolena. Nažalost, stradao je i meniskus pa je ova sezona za Brazilca praktično završena! 

Njegov klub Al Hilal izdao je saopštenje vezano za stanje Nejmara. Objašnjeno je koji je stepen povrede u pitanju, a očekuje se da Brazilac van terena bude između 6 i 9 meseci, prenosi Informer.

Budući na njegove godine, brojni navijači širom sveta smatraju da je ova povreda i "kraj" Nejmarove ozbiljne karijere. Odnosno, da će Brazilac i kada se vrati biti daleko od igrača koji je harao svetom pre povrede. 

Nejmar je povredu kolena doživeo na meču Brazila protiv Urugvaja u sklopu kvalifikacija za Mundijal. Brazilac je teren napustio u suzama i sa bolnom grimasom odakle je odmah prebačen u bolnicu. 

Podsećamo, ovog leta je Nejmar iz Pariz Sen Žermena otišao u Al Hilal u transferu teškom 90.000.000 evra. On je sa velikanom iz Saudijske Arabije potpisao ugovor do 2025. godine, a saigrači u novom klubu su mu srpski reprezentativci Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović. 

Autor: informer.rs

#Al Hilal

#kraj karijere

#kraj sezone

#nejmar

#povreda