Crveno-beli poručuju da moramo da ostanemo uz naš narod na Kosmetu

Košarkaški klub Crvena zvezda izdala je saopštenje da je porodicama stradalih Srba uplaćena jednokratna novčana pomoć u iznosu od 1.200.000 dinara.

Kako se navodi u saopštenju ovaj čin neće vratiti živote stradalih, ali je važno da u ovih trenucima moramo da budemo jedinstveni i da ostanemo uz naš narod na Kosmetu.

- KK Crvena zvezda Meridianbet uplatio je svim porodicama naših stradalnika iz Banjske na našem Kosovu i Metohiji sumu od po milion i dvesta hiljada dinara kao jednokratnu pomoć.

- Ovaj čin koji nažalost, neće vratiti živote svih koji su stradali u Banjskoj, smatrali smo neophodnim kako bi pomogli porodicama koji su izgubili najbliže braneći svoja ognjišta i zemlju, ali i kao javni gest podrške našem narodu na KiM u celini koji već dugi niz godina živi izuzetno teško na toj teritoriji Republike Srbije.

- KK Crvena zvezda Meridianbet smatra da je od izuzetne važnosti da svi pošaljemo poruku u ovim trenucima – da moramo da budemo jedinstveni, i da ostanemo uz naš narod na Kosmetu. U dobru i u zlu - navodi se u saopštenju crveno-belih.

Autor: redportal.rs