Tehnički direktor Crvene zvezde o prelaznom roku

Fudbal u nacionalnim ligama je trenutno na pauzi zbog reprezentativnih obaveza. Crvena zvezda je na prvu pauzu otišla sa porazom od Voždovca koji je uzdrmao nepobedivu Baharovu ekipu. ⚽

Ali u klubu još uvek nisu previše zabrinuti, čvrsto veruju u kvalitet koji crveno-beli imaju i ubeđeni su da će se titula ponovo odbraniti. Tehnički direktor crveno-belih govorio je o minulom prelaznom roku:

Zadovoljni smo kako smo priveli kraju prelazni rok. U ovom trenutku imamo spremnu ekipu za izazove koji nas očekuju u Ligi šampiona i to ćemo vrlo brzo pokazati na terenu. Uspeli smo da realizujemo plan koji smo zacrtali. Cilj je bio da sakupimo većinu igrača do početka kvalifikacija kako bi se i trener navikao na njih, ali i oni na novi sistem igre, način rada. Znali smo da će nam biti potrebno još nekoliko igrača, kao i tačan profil, ali smo čekali prave opcije. Nije bio plan da se sve reši u poslednjim satima, ali smatram da će se čekanje isplatiti, jer smo doveli tri zaista kvalitetna igrača.

Iako je Zvezda dovela 3 igrača poslednjeg dana prelaznog roka, mnogi igrači su dovedeni mnogo ranije. Još prošle zime su završeni dolasci Stamenića i Olanjinke. 💪🏻

Da li je Zvezda spremna za Ligu šampiona videće se veoma brzo, ali promena više nema. Registrovano je 23 igrača za grupnu fazu i promena više nema.

Autor: redportal.rs