Zaključno sa današnjim danom klub će završiti svoje aktivnosti na tržištu oko dovođenja novih pojačanja

Tačno u ponoć ističe rok za registraciju fudbalera koji će nastupati u novoj sezoni najprestižnijeg evropskog takmičemnja.

Prelazni rok u Srbiji zvanično se završava 15. septembra, ali je za Crvenu zvezdu današnji dan bukvalno kao poslednji s obzirom na to da do ponedeljka u ponoć srpski šampion mora da registruje igrače za Ligu šampiona!

Otuda će ovaj 4. septembar i te kako stvoriti gužvu na Marakani, pošto će Zvezda do ponoći potpisati čak 3 igrača. U pitanju su Naser Điga, Šerif Endiaje i Hvang in Beom.

Telegraf je uveliko pisao o njihovom dolasku, Đigu i Hvanga su prvog najavili, dok je Endijae u nedelju veče i sam potvrdio da napušta Tursku i seli se u Beograd.

Endiaje će biti plaćen Adani 4 miliona, na 4 godišnje rate od po milion evra.

Pomenuti igrač je kao član Šangaja proleće proveo u Adani i na 12 mečeva dao je 8 golova, da bi u nedelju veče dao prvi gol u tekućem šampionatu - uz još 4 u evropskim kvalifikacijama. Bio je strelac i u utakmici sa hrvatskim Osjekom, tokom kvalifikacija za Ligu konferencije.

IZVOR: YT / yakuptulan

Izgledalo je da će biti najskuplje pojačanje Zvezde u istoriji, sve dok u ponedeljak ujutru nije stigla vest da će Hvang In Beom biti plaćen Olimpijakosu 5 miliona.

U pitanju je reprezentativac Južne Koreje za kog je Olimpijakos tražio 15 miliona evra i koji je bio u sporu sa atinskim klubom. Upravo taj spor i pat poziciju Zvezda je iskoristila i uzela jednog od najboljih azijskih fudbalera koji je igrao na SP u Kataru sve mečeve.

IZVOR: YT / 90minsoccer

Na kraju, Naser Điga stiže iz Bazela na jednogodišnju pozajmicu uz opciju otkupa od 2 miliona koja nije obavezna. Igrač je izričita Barakova želja u nameri da se defanzivna linija ojača igračem koji poseduje brzinu.

IZVOR: YT / WorldWide_Scouting

Autor: telegraf.rs