Lepa priča stiže sa crnogorskog primorja

Najtrofejniji teniser po broju osvojenih Grend slemova Novak Đoković nakon poraza u finalu Vimbldona "puni baterije" na crnogorskom primorju.

Novak boravi u luksuznom letovalištu Portonovom i slobodne dane provodi sa porodicom, pa svakodnevno na društvenim mrežama možemo videti slike sa fanovima koji borave u istom mestu.

Kako je Novak poznat po skromnošću, prema saznanju Blica, jedan od zaposlenih je otkrio detalje posete srpskog tenisera jednom restoranu koji je poznat po pristupačnim cenama.

- Nole je neko vreme u Portonovom, a ovde je došao 2. put ove godine. Naš restoran je jedan od najskromnijih u kojem možeš da jedeš na ovoj lokaciji - započeo je on, pa dodao:

- Novak je tražio ceo obrok sa pićem od 16 evra, svi su bili iznenađeni. Došao je tu bez pompe ikakve, kao i svi drugi... Došao je, večerao lepo, ostavio dobar bakšiš, slikao se sa svima, nimalo se nije ponašao kao zvezda! On se ponaša isto svuda, svima se javlja, oduševio je goste, mnogi su se sjatili da se slikaju sa njim kad su shvatili ko je tu - rekao je jedan od zaposlenih.

Dok uživa sa porodicom, Nole se ujedno i priprema za predstojeći turnir u Sinsijatiju, koji će biti odlična priprema pred US Open na kome srpski teniser zbog rigoroznih mera protiv koronavirusa nije nastupao prethodne 2 godine.

Autor: redportal.rs