Dragović: Zvezda je mnogo porasla u odnosu na prošlu godinu.

Novi kapiten Crvene zvezde Aleksandar Dragović ostvario je dečački san dolakom u voljeni klub. Bilo je raznih spekulacija o njegovom odlasku, ali sa dolaskom Baraka Bahara na klupu crveno-belih iskusni defanzivac odlučio je da ostane u klubu.

Dragović nije igrao u generalnoj probi za novu sezonu protiv Fiorentine, ali predvodio je ekipu u meču sa Vojvodinom na startu novog šampionata Srbije. Crveno-beli su u 2 meča postigli 10 golova, a mreža im je mirovala svih 180 minuta.

Dragović je govorio o novoj sezoni:

Crvena zvezda je mnogo porasla u odnosu na prošlu godinu, dosta toga se promenilo, međutim i dalje nam najviše znači podrška sa tribina. Navijači su naš 12. igrač, uvek stoje iza nas i hvala im na tome. Kada igramo na punoj Marakani, osećamo da možemo da se nosimo i sa najjačim protivnicima. Zbog toga sam se zajedno sa još nekoliko saigrača uključio u kampanju za Premijum sezonske karte, a uskoro ćete saznati i o čemu je reč.

O kapitenskoj ulozi je rekao:

Kapitenska traka Crvene zvezde je čast i privilegija, ali moram da napomenem da mi je najbitnija ekipa. Radi se o sjajnoj grupi momaka, koji zajedno sa istim ciljem izlaze na teren, a to je da prikažu dobru igru i zabeleže pobedu, drago mi je što sam deo ovog tima.

O očekivanjima od Lige šampiona:

Igramo odlično, fenomenalno izgledamo na terenu. Mislim da možemo da ostvarimo dobar rezultat u LŠ, ali moramo da idemo iz utakmice u utakmicu, razmišljamo samo o našoj igri i dajemo maksimum, kako bismo naše navijače učinili srećnim. Imamo potencijal da prođemo grupu, ali je rano govoriti sada o tome, očekuju nas mečevi u prvenstvu, kao i žreb za najkvalitetnije evropsko takmičenje, koje svi sa nestrpljenjem isčekujemo.

Autor: redportal.rs