Crveno-beli čestitali juniorima osvajanje titule na Evropskom prvenstvu

Reprezentacija Srbije do 18 godina postala je šampion Evrope pobedom nad reprezentacijom Španije koja je branila titulu.

Veliki uspeh orlića koji su u niškom Čairu postigli veliki uspeh, glavna je tema dana i čestitke pristižu sa svih strana.

IZVOR: X.COM / @kkcrvenazvezda

Tako je Crvena zvezda izdala saopštenje u kome je čestitano igračima i stručnom štabu na velikom uspehu. Saopštenje prenosimo u celosti:

- Pre nego što krene prisvajanje zasluga onih koji su se najmanje pitali i učinili da do ovog rezultata dođe (ili da im bude pokriće za propuste u organizaciji turnira), KK Crvena zvezda Meridianbet želi ovim putem, javno da čestita ogroman uspeh najzaslužnijima - navedeno je u njemu.

- Ponosni smo na uspeh i doprinos igrača i trenera KK Crvena zvezda, jer smo uvek isticali da nam je interes srpske košarke (a ne pojedinaca u njoj) na prvom mestu: Nikole Topića, Pavla Mišića, Andreja Kostića, trenera u stručnom štabu Jovice Antonića i fizioterapeuta Đorđa Carevića. Ovim putem iskreno se zahvaljujemo i niškoj publici koja je i ovog puta ogromnom podrškom igračima i ekipi doprinela velikom uspehu selekcije igrača do 18 godina. KK Crvena zvezda će kao i svaki put do sada, i koja god da je akcija reprezentacije u pitanju, biti na raspolaganju bez ikakvih organičenja i zabrana, jer nam je interes srpske košarke na 1. mestu. I on se pokazuje delima, a ne rečima - glasi je poruka sa Malog Kalemegdana.

Autor: redportal.rs