Izraelski stručnjak prezadovoljan posle maestralne partije na našem najvećem stadionu.

Uvod u sezonu nije mogao biti bolji, u generalnoj probi Crvena zvezda je pred svojim navijačima ispratila Fiorentinu sa 5 golova u mreži.

- Srećan sam što smo odigrali ovakvu utakmicu i zbog toga kako smo izgledali na terenu. Želimo da navijači budu srećni zbog toga kako igramo, ali ovo je tek početak, jer uprkos tome što smo zadovoljni zbog rezultata na pripremama, tek u nedelju nas čeka zvanična utakmica. Naravno, nastojimo da nastavimo u ovom ritmu - rekao je Bahar.

Prezadovoljan je Barak Bahar ali i perfekcionista, želi da se ovo prenese i na takmičarske utakmice, da ekipa konstantno napreduje.

- Želimo da napredujemo, da to bude još bolje, veći intenzitet. Još uvek smo u pripremama, dele se minuti, niko nije igrao 90 minuta, a u nedelju će šestorica fudbalera imati ceo meč. Jurimo formu i moramo da nastavimo tako - kaže šef stručnog štaba.

Zadovoljan je šef struke timom koji ima na raspolaganju, odbio je da govori o ostatku prelaznog roka sada.

- Sviđa mi se mešavina iskusnih i mladih igrača kakve imamo u timu i volim da ih kombinujem. Radimo sa mladima, želimo da uče, ne samo od starijih igrača, već i od stručnog štaba. I srećan sam što vidim da napreduju. Moj posao, i posao mog stručnog štaba je da odlučimo ko će tog dana izaći na teren. Ima još mnogo utakmica, biće prostora - naglasio je Bahar. 

Ne beži Izraelac od očekivanja javnosti koja su sve veća, s tim da je njegova filozofija fokus na prvu sledeću utakmicu.

- Očekivanja postoje, i to ne možemo da kontrolišemo, ali ne plašim se. Moramo da nastavimo da radimo, da se spremimo za Vojvodinu, za mene je to najvažnije. Gledamo samo narednu utakmicu - kaže Izraelac. 

Ovo je prvi put da se Bahar pojavio pred Zvezdinim navijačima u situaciji da su oni na njegovoj strani, umesto protivnici.

- Bio sam uzbuđen kad sam izašao na teren, osetio sam podršku, navijači su zadovoljni i verujem da će ubrzo Marakana biti ispunjena do poslednjeg mesta. Igramo fudbal koji privlači publiku, biće sve više navijača - dodaje Barak Bahar.

Ovakav tip meča je svakako pre svega priprema za ono što će očekivati crveno-bele u Ligi šampiona.

- Fiorentina je dobar tim, plan je da Zvezda ovako izgleda i u Ligi šampiona, ali ima vremena do toga. Za sad smo fokusirani na početak prvenstva. Ne volim da nas poredim ni sa kim, svaka utakmica je priča za sebe, analiziraćemo sve ovo, videćemo šta je dobro i šta možemo da popravimo - zaključio je Bahar, a prenosi Telesport.rs.

Autor: telesport.rs