- Bili smo voljni da produžimo ugovor i uvećamo uslove - započeo je prvi čovek Lacija. ⚽

Transfer Sergeja Milinković-Savića iz Lacija u saudijski Al Hilal je nikad izvesniji. Sergej je za Arabiju dobio ponudu od 25 miliona evra godišnje. 🤑

Ovim povodom oglasio se i predsednik Lacija Klaudio Lotito. On je izjavio da je imao nameru da zadrži našeg reprezentativca, ali da je fudbaler bio izričit po pitanju odlaska.

- Ako neko želi u Arabiju podsticaj je samo novac, ali morate njega da pitate. Pokušao sam da ga zadržim do poslednjeg trenutka, ali kada me neko zamoli da ide zbog ličnih stvari, šta da radim? Bili smo voljni da produžimo ugovor i uvećamo uslove - započeo je prvi čovek Lacija.

Kako se navodi, rimski klub zahteva 50 miliona evra na ime obeštećenja, ali postoji šansa da se transfer realizuje za znatno manju cifru.

- Sa Sergejom sam se dogovorio da ako stigne normalna ponuda za Lacio da može da ide. Ponuda je niža od 50 miliona, nešto manja, ali ću učiniti igraču zbog posvećenosti - zaključio je Lotito.

Podsetimo, Sergej Milinković-Savić je u Lacio došao iz Genka 2015. godine. Uspeo je da osvoji Kup Italije i 2 Superkupa. Zabeležio je ukupno 267 nastupa uz 57 postignutih golova.

IZVOR: TW / @FabrizioRomano

Autor: redportal.rs