I od najeftinije karte zaboleće vas glava 🤣

Kako prenosi portal Mondo, Nikola Jokić se plasirao sa Denverom u finale NBA lige, a tamo još čeka protivnika. Najverovatnije će to biti Majami koji u finalu Istočne konferencije vodi protiv Bostona 3:1 i biće pravo čudo ako ne uspeju da ih izbace pošto nikada u istoriji američke košarke se jedan klub nije vratio nakon 0:3. Seltiksi su uspeli da naprave "brejk" na gostovanju u kome je Majami imao meč loptu, ali čini se da je to bilo samo za utehu i da nas čeka finale Nagetsa i Hita.

NBA liga je propisala da finalna serija ne može da počne pre 1. juna, ali klubovi su malo požurili po prsten i zbog toga će se morati da se strpe i odmore za finalne borbe. Prvo će se igrati dve utakmice u Denveru i sada su poznate i cene ulaznica od kojih će vas zaboleti glava.

Denver Post je objavio da je cena za najlošije mesto u hali - takozvani golubarnik - iznosi oko 750 dolara. Takođe, oko 6.200 dolara će biti sedišta blizu parketa, ali će ona ići čak do 25.000. Drugi meč je još skuplji, tako da će najjeftinije ulaznice biti 849 dolara, a one bliže parketu 7.150. Pogađate, što serija bude trajala duže, to će i cene ulaznica biti veće, pa bi tako za potencijalnu petu utakmicu finalne serije u Denveru najjeftinija karta mogla da košta oko hiljadu dolara.

Kako je objašnjeno od kompanije koja prodaje ulaznice:

Ako u ovom trenutku želite da prisustvujete prvoj ili drugoj utakmici, definitivno ćete sačekati i koristiti uređaj za praćenje cena kako bi videli dostupnost karata i kretanje tih cena. Ako kojim slučajem Majami pobedi Boston u petom meču serije, imaćete dosta aktivnosti kada je u pitanjuu kupovina i ta aktivnost će pokrenuti potencijalno povećanje cena. Zatim će se one u narednih dana normalizovati.

Autor: Mondo.rs