Argentinci napravili najluđu atmosferu za doček svetskih šampiona

Argentina je u noći između četvrtka i petka po evropskom vremenu odigrala prijateljsku utakmicu protiv Paname i slavila rezultatom 2:0.

To je bila prva utakmica za Gaučose nakon što su krajem prošle godine podigli dugo čekani pehar svetskog prvaka u Kataru.

Navijači su stoga svojim reprezentativcima priredili sjajnu atmosferu i doček u znak zahvalnosti za veliku radost koju su im doneli. Fudbal je svuda najvažnija sporedna stvar na svetu, ali u Argentini se čini da se u toj sintagmi ova reč sporedna vrlo često izgubi.

IZVOR: TW / @AlbicelesteTalk

Lionel Mesi je krajem prvog poluvremena postigao pogodak kojim je njegova reprezentacija povela sa 2:0. To je bio 99. Lionelov gol u dresu Argentine i 800. gol u karijeri. Još jedan jubilej i još jedan povod za veliko slavlje na tribinama.

Argentinci su još jednom pokazali koliko vole fudbal i koliko su zaslužili titulu svetskog prvaka, ne samo na terenu, već i na tribinama.

IZVOR: TW / @ViktorObieAruta

Saigrači i navijači su velikom Mesiju uzvratili ovacijama i još jednom pokazali da on za njih nije samo najbolji fudbaler svih vremena, već i neka vrsta hodajućeg vožanstva. Jedno je sigurno, lepo je biti Argentinac u poslednjih nekoliko meseci.

Autor: redportal.rs