Značajno pojačanje u najavi za crno-bele

Kako navodi Mozzart sport, fudbaler Votforda i povremeni mladi reprezentativac Srbije Filip Stuparević u klubu skoro 9 meseci ne prima platu i po svemu sudeći, uskoro će postati slobodan igrač.

Na kraju prošle sezone Partizan je brzo doveo čak 5 igrača - Jojić, Obradović, Bajbek, Marković i Holender, međutim, glavna želja u to trenutku bio je mladi Filip Stuparević koji je prikazao sjajne igre u Voždovcu.

Ipak, Stuparević se odlučio za Votford i u transferu teškom 2.250.000 evra je otišao da proba da izgradi svoju karijeru u Engleskoj. Na Vikaridž roudu Stuparević nije igrao uopšte prethodne sezone, a da bi sve bilo još gore nije primao ni platu zbog čega je tužio Votford.

U slučaju dolaska u Partizan, Stuparević bi bio bonus igrač (rođen 30. avgusta 2000. godine), a uz to i potencijalni kapitalac koji bi u slučaju dobrih igara mogao da bude unovčen za poprilično dobru sumu.

Ono što bi moglo da predstavlja problem za dolazak Stuparevića jeste prvo forma njegova, odnosno izostanak igara u poslednjih godinu dana, a sa druge strane su zagovornici ideje da bi šansu trebalo dati priliku nizu talentovanih napadača iz omladinske škole kao što su Marko Milovanović, Nikola Štulić i Samed Baždar.

Autor: Mozzart sport / redportal.rs

#Stuparević

#Votford

#napadač u Partizanu

#partizan

#voždovac