Odmah nakon meča popularni Mister morao je da reaguje na ponašanje svojih fudbalera

Crvena zvezda je sinoć osvojila 1. trofej u Kupu Srbije nakon 8 sezona i 1. duplu krunu nakon 14 sezona.

S obzirom na to da je u finalu pobeđen večiti rival Partizan i to na penale, razumljivo je da je atmosfera bila uzavrela i da su emocije u nekim trenucima prevladale.

Te emocije kulminirale su prvo kada se mladi Nikola Krstović nakon uspešno izvedenog penala uneo u lice golmanu i kapitenu Partizana Vladimiru Stojkoviću, nakon čega je Stojković odreagovao u svom stilu i situacija do kraja izvođenja jedanaesteraca bila je na ivici incidenta.

Druga i još jača klulminacija nekontrolisanih emocija usledila je nakon 2. odbranjenog penala Milana Borjana, što je označilo početak slavlja igrača Zvezde.

IZVOR: TW / @MilosSimanovic

Međutim, u tom slavlju neki su malo preterali, pa je tako Marko Gobeljić dotrčao do Vladimira Stojkovića, gestikulirajući prema njemu sa skinutim šorcem, dok je Gelor Kanga iskazao nedoličnu gestikulaciju ka klupi Partizana.

Sve to video je trener Dejan Stanković i očigledno mu se nije dopalo, pa je odmah nakon meča okupio igrače i održao im kratak i oštar govor, u kome im je poručio:

- Budite gospoda i kad slavite!

Celo slavlje fudbalera Crvene zvezda na terenu nakon utakmice možete pogledati na sledećem snimku, a Stankovićev govor nalazi se na 5.35.

IZVOR: YT / FCRedStarBelgrade

Autor: redportal.rs

#finale kupa

#gobelja stojkoviću

#gobeljić stojkovića

#kanga gestikulacija

#stanković igračima