Slavni srpski stručnjak blizu odluke za crno-beli tim

Čuveni trener je pre nekoliko meseci rekao da ne bi imao problem da sedne na klupu crno-belih za koje je nastupao kao igrač.

Poslednjih dana, posebno od dolaska Zorana Savića na mesto sportskog direktora posrnulih crno-belih, spekuliše se ko će biti novi trener posle odlaska Saša Filipovskog, s obzirom da sada tu funkciju obavlja dugogodišnji pomoćnik u timu Aleksandar Matović.

Kao jedno od zvučnih imena se pominjao u medijima upravo Kari Pešić, koji je u nekoliko navrata izjavljivao da ne bi imao problem da sedne na klupu Partizana, iako je u 2 navrata vodio Crvenu zvezdu. čiji ga navijači ga obožavaju.

Međutim, iskusni stručnjak, koji je trenutno bez angažmana, rekao je da ne bi hteo više da radi u domaćim klubovima, već da ga interesuje samo neki inostrani angažman.

- Dobijam dosta ponuda, ali stranih klubova. Što se tiče srpskih timova, za njih sam završio karijeru i neću više voditi domaće ekipe - izjavio je Pešić za portal Republika.

Podsetimo, pre nekoliko meseci, tačnije u novembru prošle godine Pešić je istakao da ne bi imao problem da vodi Partizan.

Autor: redportal.rs

#Trener

#kari pešić

#partizan