Mediji prenose da je na policiju bačena i eksplozivna naprava

Navijači Novog Pazara žestoko su se sukobili sa pripadnicima policije ispred Gradskog stadiona, za vreme utakmice Novi Pazar - Partizan. Dok su tribine bile prazne, na ulici se odvijao pravi "rat" pripadnika MUP-a i huligana, u kojem je policijski kordon gađan eksplozivnim napravama.

Petarde i topovski udari ubacivani su i na tribine stadiona sa ulice, pa je sudija Miloš Milanović u 4. minutu prekinuo utakmicu i izveo igrače van terena. Tamo je razgovarao sa delegatom Vukom Blećićem, sa predstavnicima klubova zaduženim za bezbednost, pa je vratio ekipe na teren.

Za to vreme, na ulicama se odvijao žestoki sukob, pogledajte.

View this post on Instagram

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Navijači Novog Pazara protestovali su prethodnih dana zbog odluke disciplinskih sudija Fudbalskog saveza Srbije da opet ne smeju da prisustvuju meču svog tima protiv "večitih". Razlog toj zabrani ovog puta je napad na golmana Radničkog 1923 Marka Miloševića u Novom Pazaru. Jedan navijač je bacio predmet na njega i naneo mu povrede, tokom verbalnog sukoba fudbalera i gledalaca.

Protestovali su nakon te odluke Pazarci, pretili da meč neće biti odigran i po svemu sudeći, zaista su pokušali da ga spreče pravljenjem incidenata i napadom na policiju.

Za vreme ove tuče, FK Partizan je u Beogradu, u "Sportskom centru Teleoptik" u Zemunu dobio novu upravu, na čelu sa Rasimom Ljajićem.

Autor: redportal.rs