Saradnici ga držali da spreče veći incident

Utakmica 10. kola hrvatske lige između Istre i Dinama završila je rezultatom 2:2, ali će se pamtiti i po velikim tenzijama i kontroverznim sudijskim odlukama.

Istra je dva puta vodila, ali Dinamo je uspeo oba puta da izjednači. Golove za Istru postigli su Mateo Lisica i Bejat Lekveri, dok su za Dinamo mrežu zatresli Arijan Ademi i Sandro Kulenović.

Domaći tim je od 64. minuta igrao sa igračem manje, nakon što je Stefan Keler dobio drugi žuti karton, što je dodatno zakomplikovalo završnicu meča.

Na samom kraju susreta na stadionu Aldo Drosina izbile su neverovatne scene, kada je došlo do fizičkog sukoba između trenera Dinama, Nenada Bjelice, i ljudi sa klupe Istre. Iako tuča nije bila prikazana u televizijskom prenosu, komentatori su opisali haotične trenutke, uz napomenu da su stjuardi brzo reagovali kako bi razdvojili učesnike.

Prema izveštajima hrvatskih medija, do naguravanja je došlo nakon što se Bjelica sukobio sa igračem Istre, Giorgijem Gagom, koji je nešto gestikulirao prema njemu. U gužvi su učestvovali i trener Istre Paolo Tramecani i članovi obe klupe, ali su se na kraju strasti smirile, a Bjelica i Tramecani su se zagrlili u znak pomirenja.

Ovaj incident bacio je senku na inače uzbudljiv duel, koji je ponudio puno preokreta i napetosti na terenu.

Autor: nova.rs