Policija ne otkriva ime zbog istrage

Novi skandal u svetu fudbala! Bivši fudbaler Premijer lige uhapšen je pod sumnjom da je silovao ženu u hotelu u Londonu.

Britanski tablid San piše da je policija privela fudbalera koji je u 20-ima godinama u jednom vrhunskom hotelu sa pet zvezdica gde je noć plaćena oko 1000 evra. Ime fudbalera ne sme da se otkrije zbog istrage, ali se navodi da je igrao za nekoliko engleskih klubova, kao i da je predstavljao svoju reprezentaciju. Izvor "Sana" je rekao da je prepoznatljiva zvezda Premijer lige.

Žena je podigla uzbunu na recepciji hotela, tvrdila je da ju je fudbaler napao i silovao.

- Žena je srela igrača u baru i pristala da se vrati u njegov hotel, gde se ranije prijavio. Tvrdi da ju je napao i silovao. Žena je otišla na recepciju hotela i bila je veoma uznemirena. Policija je pozvana, a službenici su stigli i uhapsili ga u hotelu. Izveden je pred zapanjenim gostima i osobljem -  dodaje pomenuti izvor, prenosi San.

Policija je potvrdila da je fudbaler završio u pritvoru.

- Muškarac je uhapšen u 09:53 u sredu, 9. oktobra, posle optužbe za silovanje. Pušten je uz kauciju do sredine decembra. Žena dobija podršku od specijalno obučеnih službenika. Istraga je u toku i dalje se sprovode provere - poručili su iz policije.

Autor: informer.rs