Fotografija iz Sofije iznenadila sve 🧐

Srpski teniser Novak Đoković učestvovao je tokom prošle nedelje na egzibicionom turniru u Bugarskoj koji je organizovao njegov prijatelj i bratko Grigor Dimitrov. 👇

Đoković je poražen u Sofiji, ali meč je bio u drugom planu - pošto se pre svega odlično provodio kod komšija i na nekin način je opet odmarao od tenisa.

Đokovića smo videli kako se provodi u jednom noćnom klubu u Sofiji okružen prijateljima, dok je posle dugo vremena imao priliku da kao turista uživa u čarima grada koji je posetio. Između ostalog, Dimitrov je želeo da mu približi Sofiju na najbolji mogući način i odveo ga je da proba i banicu, tradicionalno bugarsko jelo koje se često pravi i u istočnoj Srbiji. U pitanju je pita koja se za razliku od gibanice - mota i savija u spiralu - i kojom se Bugari i te kako ponose.

Sudeći po fotografijama, dopala se i Đokoviću, međutim navijači su primetili jedan detalj. Novak Đoković zbog svoje dijete izbegava da jede bilo kakvo testo, a sada je napravio neočekivani izuzetak.

- Novak Đoković jede hleb posle 15 godina nakon što je kompletirao tenis. Konačno se glutenska dijeta završila - napisao je jedan od njegovih najvernijih navijača na društvenoj mreži Iks, deleći fotografiju na kojoj se vidi da je Đoković jeo pomenutu banicu u Sofiji, što bi inače obično odbio.

IZVOR: X / @Djoko_UTD

Takav potez Đokovića, ali i neki drugi koji su neobični za kraj sezone, navijačima govore da je srpski teniser nikad bliži odluci da se povuče iz tenisa, pa su već na društvenim mrežama počeli da prihvataju realnost.

Drugi pak sebe uveravaju da je to banica bez glutena (svaka čast Dimitrovu ako ju je pronašao u Sofiji), a podsećamo da je od 2011. Nole na pomenutoj dijeti, od kada je primetio da mu gluten smeta. Upravo tada krenuli su i njegovi neverovatni teniski rezultati:

- Nisam na specijalnoj ishrani zbog tenisa i da bih pobeđivao mečeve, već zato što je to dobro za moje telo. Ta dijeta je odraz mog načina života. Neću odustati od nje zato što mi više nije prioritet da pobeđujem, osvajam titule i budem najbolji na svetu - poručio je Nole u jednom intervjuu, kako pišu Mondo i Kurir, prenosi Pink.rs.

Autor: Pink.rs