Crveno-beli kreću sa Ligom šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 18.45 č. igraju svoju prvu utakmicu Lige šampiona u novom formatu. Večeras u Beograd dolazi Benfika, a crveno-beli su sa portugalcima do sada odigrali 2 meča, a učinak je polovičan.

Zvezda će večeras pred prepunim stadionom dočekati ekipu iz Portugala i probati da osvoji prvi bod ili prve bodove u ovogodišnjoj Ligi šampiona.

Trener crveno-belih Vladan Milojević oprezan je kao i uvek. Očekuje tešku utakmicu visokog intenziteta. Brine ga fizička pripremljenost igrača koji su se kasnije priključili timu, ali veruje da će naći rešenja za večeras.

Imamo malih problema, nisu zdravstveni, već zbog igrača koji su tek došli i fizički nisu na nivou, a biće fizički zahtevna utakmica. Moraću sa medicinskim i fitnes timom da vidim koliko nekog takvog možemo da koristimo, na koga možemo da računamo. Dobili smo par igrača koji se polako uklapaju, nije tako jednostavno. Nije to o prvih 11, utakmica traje više od 90 minuta, ima još da se igra, ne bih nekog da izgubim na duži period zbog neke minutaže, moramo da budemo mudri i pametni.

Autor: redportal.rs