Bodo Glimt domaćin crveno-belima

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su za Norvešku gde će sutra od 21 č. odigrati utakmicu plej-ofa za Ligu šampiona. Domaćin crveno-belima biće Bodo Glimt koji poslednjih godina dominira fudbalom u Norveškoj.

Nakon pobede nad Čukaričkim crveno-beli se nalaze u dobrom raspoloženju. Tim Vladana Milojevića imao je velike promene tokom letnjeg prelaznog roka, pa ćemo u Norveškoj imati prilike da vidimo jedan drugačiji tim u odnosu na prošlosezonski.

View this post on Instagram

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

IZVOR: IG / crvenazvezdafk

U avionu za Norvešku našao se i Vanja Drkušić! To je informacija koja može da raduje navijače Zvezde, ali još uvek nije poznato da li će Drkušić zaigrati. Očekivano je da ne počne sutrašnji meč, a razlog je skori dolazak u Beograd.

Od početka sezone Milojević ne može da računa na Glazera. Golman Zvezda ima povredu primicača zbog koje nije ni otputovau u Norvešku.

Očekuje se da će Milojević izvesti proverene snage na sutrašnji meč. Treba imati u vidu da je to samo prva utakmica i da se najverovatnije sutra ništa neće rešiti. Zvezda je domaćin šampionu Norveške 28. avgusta u Beogradu.

View this post on Instagram

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

IZVOR: IG / crvenazvezdafk

Autor: redportal.rs