Izgubio samo 1 GEM: 6:0, 6:1 👆🏼

Novak Đoković je odlično počeo nastup na OI u Parizu. On je pobedio Australijanca Metjua Ebdena rezutatom 6:0, 6:1. Nakon meča je otkrio svoje utiske:

Drugačija je publika nego na Rolan Garosu, ima mnogo više ljudi koji su ljubitelji sporta i Igara, došli su danas da prisustvuju meču. Imao sam sreće što sam igrao na Centralnom terenu, imamo krov, danas je ceo dan padala kiša, igra se samo na dva terena, svi su želeli da dođu da gledaju.

On je istakao da mu je žao Australijanca koji je poznatiji kao dubl igrač. Otkrio je i sa uzbuđenjem da nestrpljivo očekuje suseret između njega i Nadala koji se može odigrati već u narednom kolu, pod uslovom da Španac u sutrašnjem meču odnese pobedu:

Odličan početak, sutra imam trening i spreman se za sledeće kolo verovatno protiv Nadala. Nismo igrali dugo, nekoliko godina. Ovde smo imali neke epske i spektakularne mečeve. Ništa manje ne očekujem ni sad, iako on ne igra na svom najboljem nivou, ali ne igram ni ja. Svima će biti drago zbog rivalstva i svega što smo učinili za ovaj sport, on prvo mora da prođe prvu prepreku.

Autor: pink.rs