Košarkaš pružio podršku orlovima u pripremnim mečevima

Mnogi su navikli da košarkaša Stefana Jovića gledaju u sastavu reprezentacije Srbije, međutim, ovog leta to nije slučaj.

Jović je gledao svoje saigrače na utakmicama protiv Japana i Grčke, ali kao gledalac, pored terena, odakle je i pozirao ekipi Redportal.rs.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

On je nedavno otkrio da se nije oprostio od reprezentacije Srbije i otkrio detalje razgovora sa selektorom Svetislavom Pešićem.

- Nisam mu rekao da je kraj, i to je jedna stvar, sedeli smo, pričali, i ja sam mu rekao, kouč, ja mislim da je to to što se tiče sledećeg leta. Nisam se oprostio od reprezentacije kao što su svi mislili, kao što svi pišu u poslednje dve nedelje. Jednostavno, želim da budem tu sa roditeljima i to je jedini razlog zašto nisam ovog leta tu. I onako, uz čašicu vina mi je rekao, nemoj sada da mi to govoriš u ovom trenutku - kroz smeh će Jović o reakciji Pešića.

Jović je priznao da je ovo čudna situacija za njega:

- Iskren da ti budem, kad je reprezentacija u pitanju, nikad nisam rekao ne i nisam pomišljao... Ova priča sad je isto bila dosta čudna za mene, da me nema na spisku, tako da, za sve što bude u budućnosti tu, ako fizički mogu da budem od koristi, ja ću biti tu - zaključio je sjajni plej.

Autor: redportal.rs