Izraelac nije bio u prvih 11 na otvranju domaćeg šampionata

Fudbaler Partizana Bibras Natho govorio je o novoj sezoni crno-belih.

Ekipa Aleksandra Stanojevića sezonu u Superligi počela je pobedom protiv Napretka u Humskoj

- Dobro je da smo započeli pobedom. Nije bila laka utakmica, ali se pišu samo tri boda. Očekuje nas teška utakmica. Znamo šta želimo, želimo Ligu šampiona. Ovo je jedna od dve utakmice i želimo da imamo dobar rezultat pred povratak - rekao je Natho.

Izraelac nije bio u prvih 11 na otvranju domaćeg šampionata.

- Onog dana kad ne budem želeo da budem u prvoj postavi prestaću da igram fudbal. To je moj mentalitet. Želim da uvek budem najbolji, želim da počinjem, ali na kraju imamo trenera i on odlučuje. Ako trener kaže da je bolje za tim da počnem sa klupe, ja ću tako postupiti. Profesionalac sam i potrudiću se da ulaskom na teren povratim mesto u startnih 11. To je naš posao - istakao je Natho.

Partizan je otputovao u polsjki Lublin, gde će odigrati prvi meč kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinama iz Kijeva.

- Nije isto u Ligi šampiona i prijateljskoj, ali mislim da su CSKA i Dinamo Moskva sličnog kvaliteta. Igrali smo sa dobrim ekipama na pripremama, a ne sa onima koje možemo da dobijemo sa pet, ili šest golova razlike - poručio je Bibars Natho.

Autor: b92.net