Čelnici MIBR-a otpustili su tri igrača i trenera, a Fallen je sam napustio tim zbog takve odluke

Čelnici organizacije MIBR sinoć su rešili da iz ekipe izbace neke od svojih najpoznatijih igrača. U pitanju su naravno Fer, TACO, kao i trener ekipe Dead. Kao što se i očekivalo, ovaj potez je izazvao veoma burne reakcije vernih fanova ove ekipe, koji su bili uz njih sve ove godine.

Međutim, nisu samo fanovi teško primili činjenicu o izbacivanju ovih igrača. Legendarni in game lider i snajper Gabriel  FalleN Toledo je na Tviteru izrazio svoje nezadovoljstvo povodom ove odluke organizacije. 

Pre nešto više od dve godine predstavili smo naš novi sastav u Sao Paolu. Od tog dana pa sve danas trudili smo da svakim danom budemo što bolji i uspešniji. Uprkos tome što nije uvek bilo tako, naši naivjači su ostali uz nas i bodrili su nas do poslednjeg dana. Ovim putem bih hteo da im se zahvalim na tome. Međutim, odluka o tome da se TACO, Fer i Dead izbace iz ekipe me je jako razočarala. To su igrači sa kojima sam igrao poslednjih 5 godina i ne želim da ih napustim nakon loše odluke organizacije. KAO TIM SMO DOŠLI U EKIPU, KAO TIM ĆEMO I IZAĆI IZ NJE!

Nakon ove izjave moglo se zaključiti da će Fallen napustiti ekipu, što se na kraju ispostavilo i kao tačno. Sva trojica igrača izjavili su kako ovo nikako nije kraj njihovih karijera i da se tek sprema sledeće poglavlje. 

Da li će FalleN, TACO i Fer u budućnosti ostati u istoj ekipi ili će se pak naći na zaraćenim stranama, na nama je samo da čekamo i vidimo šta će vreme pokazati. 

Autor: Relogmedia / Redportal.rs

#fallen

#mibr