Ovaj par čeka drugo dete

Petar Grašo i Hana Huljić Grašo uskoro će dobiti drugo dete. ❤

Popularni pevač Petar Grašo uskoro će dobiti drugo dete sa svojom suprugom Hanom Huljić.

Muzičar ne krije sreću što će se ponovo ostvariti u ulozi oca, a za InMagazin je otkrio kako je Hana i kakva je u trudnoći:

- Kako je Hana? Kao i svaka trudnica. Jedan dan voli kroasane, drugi dan ne voli kroasane. Onda jednog dana moj parfem miriše odlično na njoj, sutradan je užasan. Valjda tako treba da bude, u redu je - rekao je pevač kroz smeh za InMagazin, prenosi B92.

Ovaj par ima devojčicu po imenu Alba, koja za mesec dana slavi svoj drugi rođendan. Pevač ne krije da sa svojom miljenicom uživa u svakom trenutku.

- Toliko uživam u svakom trenutku sa njom, znam da će brzo porasti i možda sada jedva čekam da poraste, ali kad poraste biće mi žao. Lepa je, vesela je, donela je nešto posebno u naš život - objasnio je on.

Petar Grašo je potom otkrio da u njihov dom uskoro stiže - dečak, a potom opisao kakva je Alba kao dvogodišnje dete.

- Alba je živahno dete, verovatno kao i sva deca koja imaju blizu dve godine. Radoznala, svojeglava, mnogo peva, viče, sada počinje polako da priča. A sada se trudimo da se ne pretvorimo u dosadne roditelje koji govore vidi, rekla je ću-ću, ba-ba. Trudimo se da to uzbuđenje zadržimo u sebi, ali kao i svako dobro dete, ona je divlja, slatka je i raste u ljubavi, što je najvažnije - dodao je on.

Autor: b92.net