On tvrdi da ga je PROGONILA 🤷‍♀️

Kanje Vest i njegova supruga Bjanka Cenzori hvalili su se da su imali orgiju u kojoj je učestvovalo pet osoba, tvrdi reperova bivša asistentkinja.

Influenskerka i bivša zvezda OnlyFans-a Loren Pišiota tuži Vesta zbog navodnog seksualnog uznemiravanja i uhođenja dok je radila za njega 2021-22. Ona tvrdi da joj je Vest obećao da će joj isplatiti 4 miliona dolara godišnje plate, a zatim ju je neopravdano otpustio i odbio da joj isplati 3 miliona odštete. Vest tvrdi da ona laže i da ga ucenjuje. On je najavio kontratužbu, ali još to nije učinio.

Pišiota je iznela šokantne tvrdnje: da joj je Vest često slao eksplicitne poruke i fotografije. To uključuje videe njegovih seksualnih odnosa na kojima je poziva da i ona učestvuje. Tokom radnog odnosa, ona je morala da bude dostupna 24 časa dnevno i da organizuje prevoz za devojke koje su bile deo orgija.

Jednom prilikom on joj je tražio da skine svoj kardigan, jer previše pokriva. U tužbi je navedeno:

Iste večeri Vest je tražio Bjanki Cenzori i drugim prisutnim devojkama da or*lno zadovolje njega i muškarce koji su se tu nalazili.

U tužbi se navodi da je Vest ludeo zbog toga što ona nije želela da spava sa njim, da je pravio ljubomorne scene i zadovoljavao se tokom telefonskih poziva sa njom. Navela je da ju je konstantno ispitivao o njenom se*sualnom životu.

Navedeno je da se jednom prilikom zaključao sa njom u sobi, a potom masturbirao dok nije zaspao.

Ona je priložila i mnogobrojne poruke koje joj je navodno slao Vest. Neke od njih su:

Ja želim da je*em, a potom želim da mi devojka kaže koliko sam je jako je*ao. A potom želim da me prevari.... Jel moj ku*ac rasista? Moj je*eni rasistički ku*ac. Prebiću jeb*nog rasistu, jer je jeb*ni rasista.

Vest i Pišiota su se upoznali kada je sarađivala sa njim na nejgovom albumu Donda 2021. godine. Ona je tada zarađivala od svog OnlyFans naloga.

Vest joj je ponudio platu od 4 miliona dolara godišnje, ako se odrekne naloga na OnlyFans-u. Mežutim, platu nikad nije dobila. Ona je kasnije dobila otkaz, ali obećanih 3 miliona nikad nije dobila.

Kao odgovor na njenu tužbu Vest je izjavio da je otpuštena jer se loše pokazala. On je naveo da je ona pored visoke plate tražila i skupe stvari, kao što je Birkin torba.

Njegov branitelj je naveo i da je ona bila ta koja je Vestu slala svoje eksplicitne fotografije i da mu je ponudila da imaju se*s za njegov rođendan.

Kao odgovor na ove neosnovane optužbe, Je će podneti tužbu protiv gospođice Pišiote, koja ga je aktivno se*sualno progonila da bi iznudila zaposlenje i druge materijalne koristi, a zatim se bavila ucenama i iznudama kada su njeni zahtevi odbijeni.

Autor: redportal.rs