Tema današnje emisije je bila Da li su današnji muškarci izgubili manire i zaboravili kako se pravi džentlmeni ponašaju prema ženama?.

Voditeljka emisije Magazin In Sanja Marinković ugostila je ove subote Ivicu Dačića, Anu Radulović, Jelenu Gavrilović, Radu Manojlović i Sašu Joksimovića. Tema današnje emisije je bila Da li su današnji muškarci izgubili manire i zaboravili kako se pravi džentlmeni ponašaju prema ženama?.

Sanja Marinković je na početku emisije iznela rezultate zanimljive ankete koja se tiče zaboravljenih džentlmenskih manira. Dame su glasale da su zaboravljeni držanje kišobrana na kiši, reći 'hvala i 'molim', praćenje do kućnog praga i čuvanje intime. Ona je prvo pitala dame o njihovom stavu:

- Žene su u deficitu za brižnim muškarcima, ja sam zadovoljna po tom pitanju ali kada slušam moje drugarice koje su se većinom razvele po drugi put imam utisak da se mnogo toga podrazumeva i da su se izgubile emocije, onog trenutka kada ti neko ne treba on prema tebi nema nikakvu emociju. Meni ništa ne znači da mi kišobran pridržava muškarac koji ništa ne oseća prema meni, ne trebaju mi lažni džentlmeni - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen/Skrinšot

- Ali on ako oseća nešto prema tebi uhvatiće se sam za kišobran, neće čekati da ga ti prva pitaš - nadovezala se Rada.

Rada Manojlović je otkrila šta to danas muškarce čini džentlmenima, a nekada to nije bilo tako.

- Ne znam da li to nije bilo nekada ali mislim da muškarac treba da radi sve i da žena bude žena, muškarac bude muškarac. Ja volim da muškarac bude jači, on treba da mene uhvati i prenese, da me gura kroz život - rekla je Rada.

- Šta onda u današnje vreme čini muškarca džentlmenom? -pitala je Sanja.

- Čini ga njegovo samopouzdanje. Muškarac kad ima samopouzdanje on želi da ti skine zvezde, a kada je u nekoj vrsti depresije onda ga ti formiraš i praviš od njega ono što treba da bude, tako da ti brzo dosadi i zato ga devojke šutnu. Žene ostavljaju muškarce zato što im je dosadno. Ja imam ženu sa karakterom koja ume i da opsuje i da se posvađa i da lupi šakom od sto. Kod nas nikada nije dosadno - odgovorio je Saša.

- Ivice, šta krasi u današnje vreme jednog džentlmena po tvom mišljenju? - upitala je voditeljka.

- Vi imate taj fazon u kome ne možete da ispoštujete princip rodne ravnopravnosti, ima žena koje vole da se bave politikom i to odlično, ali naravno postoje poslovi gde treba da se pokazuje fizička snaga i tu muškarci prednjače. U politici kada se dešava neki prelomni trenutak mnogo je manje žena koju su izdajnici nego muškaraca. Tako da se može reći da su žene mnogo principijalnije od muškaraca. Nekada je bilo ispod časti da se napadaju žene i deca, a to izgleda više nije. Što je čovek veći po karakteru to mi je veća sujeta, uglavnom je sujeta odluka slabih i loših ljudi - rekao je Ivica.

Autor: redportal.rs