Od stresa počela da mu opada i brada 😧

Pevač Danijel Alibabić pre izvesnog vremena doživeo je traumu kada mu je jedan od gostiju iz publike odgrizao uvo! 😲 Danijel je o ovoj situaciji govorio za medije i tako otkrio neke od detalja sa suđenja, kao i koliku kaznu je dobio muškarac koji ga je povredio. 👇

- Bio sam šokiran na suđenju što se taj čovek ničega nije sećao ili je bar tako rekao. Da nije imao nikakav povod, da je popio toliko alkohola, da je izgubio razum. Dobio je zatvorsku kaznu od šest ili osam meseci, nisam siguran. Imao sam želju da dođem na to suđenje, iako nisam morao, da pogledam tog čoveka u lice. Prosto nismo životinje. Iskaz je zaista bolestan i nadam se da se nikad ništa slično neće desiti - rekao je Danijel, kako pišu Blic i Kurir, prenosi Pink.rs, i dodao da mu je ostala trauma:

- Imam gard kad mi neko na nastupu priđe. To je jedna stresna situacija koja se verovatno neće brzo rešiti. Nakon toga sam imao problem sa bradom, jedan deo mi je otpao sa lica od tog stresa. Kada sam izašao iz bolnice, odjednom sam počeo da se tresem.

Danijelovu fotografiju nakon pomenutog incidenta možete pogledati OVDE.

Foto: Privatna arhiva/Danijel Alibabić

Autor: Redportal.rs / K.Đ.