Pevač demantovao da je čuo demo verziju s njenim glasom, kao i da je tu pesmu nudio Ceci Ražnatović i Tanji Savić za duet 🎵

Popularni folk pevač Sloba Radanović sinoć je gostovao u emisiji Ognjena Amidžića AmiG Show, uoči sutrašnjeg finala svog šoua Pevaj sa mnom. Tom prilikom u emisiji je upitan i za rat sa koleginicom Darom Bubamarom oko pesme Infarkt moje duše, naslovne numere s njegovog novog studijskog albuma.

Naime, Dara, sa kojom pevač ima i duet Nemoj mnogo da me voliš, optužila ga je javno da joj je ukrao pesmu, koju je ona snimila sa kolegom Željkom Nikolićem.

- Danas je Rale Ratković, autor pesme, dao izjavu, sve je on rekao. Nisam hteo da se oglašavam, nije to moje. Ja o Dari nemam loše mišljenje kao o čoveku, stojim iza toga da je to neki nesporazum. Mislim da se veštačka pompa oko svega digla, ne znam iz kog razloga. Svako nek sluša verziju koju želi, želim da slušaju ljudi i moju i njihovu veziju. Želim i njima puno pregleda, želim im i više nego sebi - počeo je priču Sloba.

Foto: Printscreen YouTube/ AmiG Show

Dara je nedavno gostovala takođe u AmiG Show kod Amidžića i tom prilikom je ispričala da je Sloba uzeo tu pesmu, iako je čuo demo verziju s njenim glasom, što on demantuje. Takođe, demantovao je Darine optužbe da je tu pesmu nudio Ceci Ražnatović i Tanji Savić, sa kojima je želeo da snimi duet.

- Ne, to je bio Raletov glas. Ne znam odakle joj ta informacija, nije tačno uopšte. Čuo sam demo sa glasom Raleta Ratkovića, pevao je i muški i ženski deo. Nisam čuo Darin glas. Ta pesma stoji 3 godine, da sam čuo njen glas, zvao bih je da pitam da li planira da izbaci tu pesmu. Nisam imao priliku da čujem da je njena pesma, niti mi je to ko rekao. Trebalo je ona mene možda da nazove, mislim da bi se to lako rešilo. Nikad o njoj neću reći ništa loše, ja nju poštujem i cenim. Svako sa kim sam nekad bio u odličnim odnosima, nikada o toj osobi nikada neću reći nešto loše. Bili smo u sjajnim odnosima, više nismo, ali se moje mišljenje o njoj nije promenilo. Ima ona neke svoje bubice... - rekao je Sloba i dodao:

- Ne znam ko je kriv, znam da ja nisam. To su stvari koje autor treba da reši. Otišao sam u studio kod Raleta i snimio tu pesmu, platio, dobio potpis.

IZVOR: YT / AmiG Show

Autor: redportal.rs