Nisam nikakva Šefica Podzemlja, niti sam uopšte u tom fazonu, rekla je Dunja! ☝

Ekipa emisije Whatzuuuup nedavno je razgovarala sa pevačicom Dunjom Ilić koja je ostala upamćena po nekoliko svojih hitova i nadimku Šefica Podzemlja, kako glasi i ime jedne od njenih najpopularnijih pesama! 🎤😎

Foto: Printscreen YouTube /RED TV

Fanove Dunje Ilić, ali i sve ljubitelje muzike koja ide ispred svog vremena, verujemo da će obradovati informacija da se Šefica Podzemlja vraća na scenu nakon 15 godina! 😍 Kako je otkrila za kamere RED TV-a, povratak na estradu obeležiće jednom pesmom od tri koje ima u ponudi.

- Ja sada idem sa ovom pesmom u drugom smeru... Totalno je drugačije, tako da će možda biti potrebno još 10 godina da me shvate, tako da tamo negde oko '43, '43 ću biti shvaćena 😅 - rekla je Dunja kroz smeh i kasnije otkrila da bi volela da piše pesme za Natašu Bekvalac. 🎤

- Nadam se da neću razočarati stare fanove - dodala je Dunja kada je govorila o novoj pesmi, pa otkrila zbog čega je baš ovaj trenutak odabrala za povratak 👇:

Foto: Printscreen YouTube /RED TV

- Presudilo je to što sam pisala pesmu koju sam želela da posvetim nekome, da ponudim i prodam nekome, a onda sam shvatila da bih možda ja najbolje otpevala tu pesmu. Onda sam napisala drugu pesmu, pa sam shvatila da je malo autobiografska i da bi nju možda bolje iznela 😅😏 - otkrila je Dunja.

Govoreći za RED TV, Dunja je otkrila i zbog čega se povukla sa muzičke scene u trenucima kada je bila najpopularnija! 🤔

- Zato što sam shvatila da to što radim i u šta mnogo ulažem ljudi ne prihvataju i ne shvataju. Bilo mi je sumanuto da u tako skup hobi!

- Kao Šefica Podezmlja, kao takva je i u privatnom životu, a ne shvataju da je to samo jedna uloga koju čovek mora da odglumi za spot, pesmu, i da se to tada prekida... Nisam nikakva Šefica Podzemlja, niti sam uopšte u tom fazonu - naglasila je Dunja za kraj što možete čuti u videu ispod:

IZVOR: YT / RED TV

Autor: K.Đ.