Koliko znam nije ništa kriv, a ako se dokaže da je kriv, na***aće, kaže njegov otac 💔

Kako pišu domaći mediji, Nenad Marinković Gastoz trenutno se nalazi na Tajlandu u pritvoru zbog prekomerne količine alkohola. 🚨 Ovu vest potvrdio je i Gastozov advokat Denis Kurtović, koji je otkrio detalje u vezi sa privođenjem, te istakao kada će reper biti deportovan u Srbiju. 👇

- Nenad Marinković Gastoz je usled upravljanja motociklom zaustavljen od strane pripadnika policije u Phuketu (Thailand), kojom prilikom je alkotestiran i utvrđeno je da ima 1.6 promila alkohola (više od dozvoljenog), iz kog razloga mu je određeno policijsko zadržavanje. Kada je priveden do prostorija policijske zgrade, uočio je da mu je istekla viza par dana pre tog događaja. Imajući u vidu to da su na Tajlandu novogodišnji praznici, te da državni organi ne rade tokom istih, bice zadržan do 17. aprila, kada se i očekuje njegova deportacija u Republiku Srbiju. Na kraju bih u njegovo lično ime demantovao sve medije koji su objavili da su kod njega pronađene bilo kakve nedozvoljene psihoaktivne supstance ili da je upravljao pod dejstvom istih - navodi se u saopštenju.

Za medije se povodom Gastozovog hapšenja oglasio i njegov otac! 👇

- Evo me, tu sam, pijem pivo. Naravno da znam da mi je sin u zatvoru. Nažalost, ne mogu ništa da mu pomognem. Koliko znam nije ništa kriv, a ako se dokaže da je kriv, na***aće. Upala je racija tamo gde je on bio i priveli su sve, pa i njega. Popodne ću da pokušam da ga dobijem. Imam ja poseban broj telefona. Tamo mu je valjda i devojka, pa nemam šta da brinem - poručio on za Kurir, kako prenosi Pink.rs.

Foto: Printscreen YouTube/AmiG Show

Autor: Redportal.rs / K.Đ.