Izgubio životnu bitku sa 11 godina 😭

Pevačica Edita Aradinović do sada nije detaljno govorila o svom teškom odrastanju, kao ni o rođenom bratu koji je preminuo sa samo 11 godina zbog bolesti.

- On je živeo sa nama bukvalno šest meseci pre nego što je preminuo... Nisam htela da ponesem nijednu njegovu fotografiju upravo zbog majke, jer ne želim da joj budim ta neka osećanja. Ne želim generalno nikakvu vrstu sažaljenja da stvaram kod ljudi, ali ću biti potpuno slobodna da ti ispričam - počela je Edita, kako pišu Republika i Blic, pa dodala:

- Mojoj mami su u Centru za socijalni rad jednom prilikom rekli da je najbolje za nas, zdravu decu, za sestru i mene, da on bude u domu. Ona ga je u jednom periodu života, kada je bio mali, odvela, ali nije imala srca... Nije mogla da ga ostavi tamo i vratila ga je - iskrena je Edita.

Foto: Printscreen YouTube / Edita

- On je zaista imao teži oblik Daunovog sindroma, bio je jako zahtevan. Pred kraj njegovog života morali smo da ga odvedemo, jer mu je tada bila potrebna konstanta medicinska pomoć. Bio je nekako snažan, jak. Jednim udarcem je mogao da udubi frižider. Kad ga je nešto bolelo, nije znao da se izrazi, pa je udarao glavom o zid, napravi sebi ranu - ispričala je pevačica.

- Moja mama je nas odgajala u šesnaest kvadrata. Nas petoro u šesnaest kvadrata. Mama je posle dobila dozvolu zbog brata da se to proširi - rekla je Aradinovićeva, prenosi Pink.rs.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.