Poznata influenserka pre 2 dana proslavila rođendan 🎂

Jedna od najpoznatijih influenserski kod nas, ali i u svetu Tamara Kalinić pre dva dana, tačnije 16. marta, proslavila je rođendan! 🎂

Tamara je na društvenim mrežama objavila fotografije poklona, a posebnu pažnju pratilaca izazvao je najnoviji video-snimak kroz koji se može čuti kako joj verenik Filipo Testa peva rođendansku pesmu na srpskom jeziku, što možete čuti ispod 👇:

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Tamara Kalinic (@tamara)

IZVOR: IG / @tamara

Podsećamo, Tamara i Filipo su se verili prošle godine u junu, a njen prsten možete pogledati u tekstu ispod:

Mimo verenikovog poklona, Tamara je fotografisala i objavila još pregršt luksuznih poklona i cveća kojim je prekrila čitav sto, a uz rođendanske fotografije otkrila je svojim pratiocima da se oseća nikad bolje i potpunije! 💖

- Nikad se potpunijom nisam osećala. Roditelji su me ove nedelje pitali da li sam srećna i pomislila sam kako je to čudno, jer jesam. Toliko sam srećna! Onda sam shvatila to pitanje i da sreću ne treba uzimati zdravo za gotovo - napisala je Tamara, kako prenosi 24sedam.rs, i dodala:

- Zahvalna sam na još jednom krugu oko Sunca, godini punoj iskustava i ljubavi koju dobijam svakodnevno. Hvala vam što ste toliki deo mog života. Želela sam da ovaj dan podelim sa vama - zaključila je influenserka u okviru opisa uz fotografije koje je podelila na Instagramu, a možete ih pogledati ispod:

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Tamara Kalinic (@tamara)

IZVOR: IG / @tamara

Autor: Redportal.rs / K.Đ.