Objasnio kako je doneta odluka o imenu deteta 👶

Ognjen Amidžić, poznati voditelj najgledanije zabavno-humorističke emisije Amidži šou, nedavno je dobio još jedan razlog za radost - postao je otac po drugi put. Njegova supruga i koleginica, Mina Naumović, donela je na svet malog Peruna.

Amidžić se odlučio za privatnost od samog porođaja, izbegavajući medije i komentare u vezi sa ovom srećnom vesti. Međutim, ekskluzivno za Premijeru Vikend - Specijal, dao je prvu izjavu o Mininom porođaju i svojim osećanjima:

Presrećan sam, šta reći drugo, to je stvarno tako. Juče sam video bebu, pa je to poseban osećaj. Nema lepšeg osećaja od tog, smatram da je to svrha življenja i taj trenutak kada vidiš bebu je neverovatan, tako je malo.

Prokomentarisao je kako se oseća Mina:

Da kucnem u drvo, odlično je, sve je dobro prošlo, počela je da funkcioniše. Ja sam malo sujeveran, presrećna je, uhodava se sa svim tim. Kad dođemo kući, krenućemo u pravi život.

Mina i Ognjen dali su sinu ime Perun, a Ognjen ima objašnjenje za svoj izbor:

Ja sam dugo razmišljao o tom imenu, a kad sam predložio Mini, odmah joj se svidelo. Kad sam spoznao Perun, rekao sam da je to to. Moje ime je Ognjen, ja osamdesetih nisam znao nijednog Ognjena i dan danas ne znam Ognjena starijeg od mene. Bilo mi je dugo čudno. Meni Perun ima dobru simboliku, nisam ni čuo da se neko zove Perun, ali imamo u porodici, sestra ima sina koji se zove Perun.

Ognjen je izjavio da se oseća zadovoljno i ispunjeno dolaskom bebe, ali očekuje i neprospavane noći, no spreman je na njih. Takođe, otkrio je da je stariji sin Matija oduševljen i stalno pita detalje o novom bratu, kao što je kolika mu je veličina prsta i koliki je. 😊

Autor: redportal.rs