Bilo je lepo iskustvo, ali to više neće raditi 😅

Glumica Dakota Džonson nedavno se oglasila povodom uloge u novom filmu Madame Web, prenosi b92.net.

U film Madame Web uloženo je više od 100 miliona dolara, ali to mu nije pomoglo da izbegne loše filmske kritike. Naime, na platformi Rotten Tomatoes ima ocenu od 13 posto, na Metacriticu 27, a na IMDb-u dobio je ocenu 3,8/10. Takođe, zasad je zaradio samo 40 miliona dolara.

Stoga je Dakoti Džonson bilo jasno da se film nije proslavio, što se moglo primetiti i u njenim poslednjim javnim nastupima. U svom poslednjem razgovoru za magazin Bustle navela je da joj je jasno zašto je film pokupio kritike:

- Ponekad se u ovoj industriji prijavite za nešto i to je jedna stvar, a onda, dok to radite, postane potpuno druga stvar, međutim, bilo je to pravo iskustvo učenja i naravno da nije lepo biti deo nečega što je rascepkano na komadiće, ali ne mogu reći da ne razumem - rekla je.

U nastavku intervjua objasnila je da je ovaj film za nju bio lepo iskustvo, ali da više neće učestvovat na sličnim projektima:

- Definitivno je bilo iskustvo za mene da snimam taj film. Nikad pre nisam radila ništa slično. Verovatno nikad više neću raditi ništa slično jer nemam smisla u tom svetu. Sada to znam - dodala je.

Uprkos tome što se pojavljivala na premijerama filma Madame Web, priznala je da ga nije nikada gledala.

Sve je to pogodovalo prošlogodišnjim glasinama da je od trenutka kada je počela da snima film, Džonson bila nezadovoljna filmom Madame Web i želela je da napusti projekat. Međutim, bila je pod ugovorom pa je ispoštovala snimanje.

Mnogi su nagađali da ju je njen agent doveo u zabludu da misli da je Madame Web deo Marvelovog kinematografskog svemira. Neposredno pre početka produkcije filma, ona i njena koleginica iz filma Madame Web Sidni Svini zapravo su označile Marvel Studios u objavama na Instagramu koje su potvrdile njihovu glumačku postavu.

Problem je u tome što je njihov film vlasništvo Sonija i nije imao nikakve veze s Marvelom.

Autor: klix.ba / b92.net