Pevačica je nedavno dobila zabranu ulaska u Srbiju

Folk pevačica Selma Bajrami iznenadila je svoje fanove objavivši fotografiju svog lica prekrivenog modricama iz Urgentnog centra, podstičući spekulacije o uzroku ovih povreda. Fotografija je izazvala zabrinutost među njenim pratiocima, dok se javnost još uvek pita šta se zapravo desilo. 😕

Na fotografiji koju je podelila na društvenim mrežama, tačnije na Instagramu, vidljivo je da je područje oko njenog desnog oka prekriveno modricama, praćeno posekotinom, dok je deo usne takođe povređen. Pokušaji medija da stupe u kontakt s pevačicom su do sada bili neuspešni, s obzirom na to da nije odgovarala na pozive, kako pišu Telegraf i Pink.rs.

Foto: Instagram.com / @selmabajrami.star

Ova situacija dolazi nakon što je Selma Bajrami nedavno dobila zabranu ulaska u Srbiju, posle nastupa na kojem je pokazala dvoglavog orla, što je i simbol Velike Albanije.

Odluka je doneta od strane Aleksandra Vulina, direktora BIA-e, nakon što je pevačica izazvala kontroverzu svojim gestom tokom nastupa, jasno uvredivši Srbiju, koja je do tada bila otvorena prema njoj. Njene provokativne izjave, uključujući i one koje se odnose na Novaka Đokovića, dodatno su podstakle ogorčenje javnosti.

Autor: Redportal.rs / K.Đ,