Ana se još uvek nije oglašavala putem društvenih mreža ni u medijima.

Kada je pre nekoliko dana Saša Popović otkrio da pevačica Ana Bekuta, koja je član žirija popularnog takmičenja Zvezde Granda, neće biti na snimanju narednih 5 emisija, svi su se zapitali zbog čega. 🤔Međutim, danima se nije znalo ništa u vezi Bekute, dok se nedavno nije oglasila navodno njena prijateljica za Skandal. 👇

Kako je Anina dobra prijateljica kazala za pomenuti medij, pevačica je trenutno u Austriji gde se oporavlja od hitne operacije. Takođe, dobro obavešteni izvod naglasio je da Ana nije otišla na operaciju povodom estetskih korekcija na licu i telu, već zbog jako lošeg zdravstvenog stanja.

- Ma kakva estetske intervencija i remont? Treba da je sramota te ljude koji to pričaju, Ana Bekuta se ozbiljno bori za svoje zdravlje. Uopšte ne želim da sa medijima delim o čemu je reč, ali situacija nije bila naivna. Ona je operisana u inostranstvu i bori se za svoje zdravlje. Srećom, Ana je uvek bila pozitivna i svi njeni pravi prijatelji znaju sa čim se ona suočava i koliko je borac i da će i iz ove bitke izaći kao pobednik. Samo molim dežurne abronoše i dušebrižnike da ne šire takve gnusne laži po estradi. Njoj ne treba nikakva medijska hajka oko bilo čega niti bilo kakav marketing. Žena želi samo da se izbori za svoje zdravlje, i ostavite je više na miru - priča Anina dobra prijateljica, kako prenose Republika i Pink.rs.

Ana se još uvek nije oglašavala putem društvenih mreža ni u medijima.

Foto: Printscreen YouTube / Ana Bekuta

Autor: Redportal.rs / K.Đ.