Već dugi niz godina su dobri prijatelji

Prema pisanjima Dejli mejla, jedna od najpoznatijih manekenki 90-ih Naomi Kembel (53) navodno je u emotivnoj vezi sa filmskim producentom Mohamedom Al Turkijem (37), piše b92.net.

Naomi i Mohamed više puta su viđeni zajedno u javnosti, a na svetskim događajima se uvek drže za ruke. Njihovo pojavljivanje na dodeli BAFTA nagrada u Londonu pokrenulo je spekulacije da su u vezi.

Slavna 53-godišnjakinja i 16 godina mlađi milijarder iz Saudijske Arabije ponosno su pozirali pred objektivima fotoaparata i celo veče su bili zajedno, navodi gorepomenuti britanski medij.

Ono što je poznato široj javnosti je da su Kembelova i Al Turkij već dugi niz godina dobri prijatelji, a u poslednje vreme ih često gledamo zajedno na velikim događajima.

Podsetimo, u decembru 2021. godine pojavili su se na crvenom tepihu festivala u Džedi, držeći se za ruke. Od tada su bili redovni na mnogim događajima, uključujući na Filmskom festivalu u Kanu, prošle godine, Nedelji mode u Parizu 2022. i 2023. godine. Takođe su prisustvovali ekskluzivnim zabavama, ali i nedavnom rođendanu bivšeg urednika britanskog Voga Edvarda Eninfula.

IZVOR: X / @DailyMailCeleb

Autor: superzena.b92.net