Obavili veliku kupovinu pred porođaj 😍🤰

Na društvenoj mreži Instagram Mina Naumović, partnerka poznatog voditelja Ognjena Amidžića, podelila je sa svojim pratiocima intimne trenutke pred porođaj. Naumovićeva, koja se nalazi u 9. mesecu trudnoće, zajedno sa suprugom krenula je u nabavku potrepština za njihovog budućeg člana porodice. 😍👶

- Odbrojavamo sate koji nas dele od najvažnijeg susreta u životu - napisala je Mina, kako prenosi 24sedam.rs, a kasnije je objavila i video-snimak iz prve velike kupovine za bebu. 👇

Foto: Instagram.com / @callmenaumi

Poznati par je odlučio da zasad zadrži u tajnosti i pol i ime svoje bebe, ali je Ognjen nedavno za medije otkrio koje ime je prvo bilo u opticaju:

- Reći ću ako Mina dozvoli. Hteli smo, ako bude ćerka, da se zove Miša, ali smo našli bolje posle - rekao je Ognjen, a Mina je dodala:

- Iskreno, imali smo spremno ime, koje je bebi namenio tata. Postoji ime koje je Ognjen oduvek želeo za svoje dete i ja sam odmah pristala. Oduševila sam se kada sam ga čula i želela sam da mu ispunim želju. Čuće se, podelićemo kada dođe vreme - istakla je Mina.

Autor: Redportal.rs / K.Đ.