Majka Teodore Delić tvrdi da Milena želi da pomrsi konce njenoj ćerki 😂

Slavica Delić, majka Teodore Delić, se oglasila za portal Pink.rs. Ona je progovorila o skandalu njene ćerke i Bebice sa Milenom Kačavendom. Tom prilikom nije štedela reči kada je u pitanju Kačavenda i njen moral, pa je udarila na njeno beskrupulozno ponašanje koje ima prema vezama. Ona Kačavendu vidi kao nekoga ko ima potrebu da svaku vezu rasturi.

Ja ne mogu da verujem koliko se ta Kačavenda petlja u te mlade parove, mnogo mi je krivo što su se Terza i Milica rasturili, meša se i Mioni i Ša i svim ostalim parovima. Anitu je isto tako malo ponižavala.

Ona je istakla da je njena ćerka iunad toga, ali da Milena od početka ima želju da razdvoji nju i Bebicu:

Teodoru od starta pokušava da degradira ali naš krasuljak je jako inteligentan i pametan i ne pada ona toliko lako na te prozivke. Samo što ona u svoj toj gužvi i haosu ne može da dođe do reči od ove aždaje. Kačavenda ima od početka nameru da ih razdvoji, samo je sad iskoristila momenat da naskoči na Bebicu dok Teodora nije bila tu, ona nije naskočila pored njega nego tačno na njega i poljubila ga je. Nenad je tad rekao nemoj da naiđe Teodora ubiće nas. Ona pokušava od početka da razori njihovu vezu i mislim da je sve ovo planski uradila.

Autor: pink.rs/redportal.rs