Bogdana i Veljko trenutno čekaju 3. sina, a evo koje su ime odabrali za njega 🧐👇

Veljko Ražnatović nije se libio da otvoreno progovori o porodičnim temama u nedavnom intervjuu. Fokus razgovora bio je na njegovoj supruzi Bogdani, koja se trenutno nalazi u drugom stanju i uskoro će doneti na svet njihovog 3. sina, koji će nositi ime Ilijan. 👇

Ražnatović je otkrio da su se supruga i on konsultovali sa lekarima, te da je Bogdani dozvoljeno da ostane trudna još jednom, što će biti četvrti put. Razlog tome leži u činjenici da su prethodna 3 porođaja bila carskim rezom, te bi svaka dalja trudnoća bila rizična. Interesantno je da je Bogdana zatrudnela prirodnim putem svaki put do sada.

- Ona će sada treći put ići na carski rez i mi možemo još jedno dete da imamo. Fizički, ona ne bi smela više da ostaje trudna, tako da - počeo je Veljko i dodao:

- Ovo je sve od Boga, sva tri sina. Ništa nismo veštački, ni ovo... Nismo znali šta je, kako je Bog rekao tako je i bilo. Ja se nadam da će četvrto... Mislim, mi ćemo sad malo napraviti pauzu jer smo u ludilu totalnom... (smeh) Ali, nadam se stvarno da će četvrto dete biti devojčica i da će biti tatina princeza najmlađa. Biće i neka razlika između svih njih i tako - priznao je Ražnatović u podkastu Informera, kako prenosi Telegraf.rs.

Foto: Printscreen Instagram/ srbija.v.i.p

Autor: Telegraf.rs