Severina je danas putem Instagrama sinu čestitala 12. rođendan uz emotivnu poruku i zajedničke fotografije 🎂

Nakon nedavne odluke Vrhovnog suda kojom je starateljstvo nad sinom Severine Vučković i Milana Popovića vraćeno ocu, došlo je do novog obrta u ovom medijski izloženom slučaju, pišu hrvatski mediji. 👇

Prema najnovijim informacijama, sin je ponovno vraćen Severini, što je izazvalo reakciju pevačice koja se oglasila povodom novonastale situacije.

Sud u Splitu ponovo je doneo presudu kao 2021. godine, koja je obuhvatala zajedničko starateljstvo u razmeri pola-pola.

Foto: Instagram.com

- Nisam očekivala da će Županijski sud u Splitu tako brzo doneti novu odluku, jer je do sada u mom slučaju, odnosno mom detetu, sve išlo sporo, puno nepravde i korupcije - kaže Severina.

- Splitski sud je ponovo doneo presudu kao 2021. godine, pola - pola, dobro da su se vratili na to, sve je bolje nego dva puta nedeljno po četiri sata, ali neću stati na tome - ići ću do kraja. Tražiću samostalno starateljstvo i sigurno ću nastaviti da se borim za sve žene, odnosno njihovu decu, sa kojima se sistem igra, žrtve sistema i institucija, moćne i nemoćne žene - dodala je pevačica, kako pišu Kurir.rs i 24sata.hr, prenosi Pink.rs.

Severina je danas putem Instagrama sinu čestitala 12. rođendan uz emotivnu poruku i zajedničke fotografije, njenu poruku prenosimo u celosti u nastavku 👇:

Prije 12 godina, u Splitu je pao snijeg… Moj Tomica je od mene iz rodilišta otišao na proslavu svog rođendan kod Graše. Zaspala sam oko 20:00h i rekla: "Nemojte me buditi". U 21:05h probudio me doktor i rekao: "Severina, vrime je, idemo u rađaonu". U bunilu sam uzela mobitel da javim mami. Na mobitelu je bila poruka Tomice: "Ajmo, hani, hopsa, hopsa, pa da Aleksandar i ja slavimo zajedno". U 23:05h se rodio najljepši anđeo na svijetu, a ja sam postala najsretnija žena na svijetu. Sretan rođendan, sine... i tebi, hani.
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Severina (@severina)

IZVOR: IG / @severina

Autor: Redportal.rs / K.Đ.