Regionalna zvezda imala je šta da kaže nakon održanog 1. koncerta u Osijeku 🎤🎵

Muzička zvezda Aleksandra Prijović održala je prvi, od pet zakazanih koncerata u Osijeku.

Dvorana je bila puna do poslednjeg mesta, a isto se očekuje i narednih dana, s obzirom da su karte rasprodate.

Hrvatskoj publici je priredila spektakl. Specijalni gost bio je pevač Boban Rajović sa kojim je pevačica izvela numeru Usne boje vina, a u jednom momentu, pred kraj koncerta, na binu se popeo i Aleksandrin sin Aleksandar, koji je izrecitovao reči Prijine pesme Dam, dam, dam i oduševio masu, piše Telegraf.

Ipak, tradicija koja nije izostala ni ovog puta, jeste trenutak kada je Prijovićeva zabeležila selfi sa publikom. Svi su upalili bliceve na telefonima, a potom se uslikala sa njima.

Večeras je prvi put izvela i svoju novu numeru Poslednji kabare, koju je publika već znala od reči do reči, što možete pogledati u snimku ispod.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

IZVOR: IG / @aleksandraprijovic

Po završetku koncerta, Aleksandra je održala konferenciju za medije, gde se osvrnula na aktuelne natpise da su joj nastupi u pojedinim mestima Hrvatske, konkretno u Zadru, zabranjeni.

- Ja koliko sam videla izjavu, ne postoji nikakva zabrana. Mislim da je tu sve u redu i ovim putem pozdravljam gradonačelnika, iako je rekao da ne sluša ovu vrstu muzike. Ako se bude predomislio, dobrodošao je na koncert - poručila je Aleksandra Prijović.

Podsetimo, u hrvatskim medijima pojavila se informacija da gradonačelnik Zadra Branko Dukić nije dozvolio koncert Aleksandre Prijović koji je trebalo da se održi u tom gradu.

Branko Dukić se ovim povodom oglasio, pa rekao da on nema veze sa organizacijom koncerata.

- Živimo u slobodnom društvu gde svako sluša muziku kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumem zašto se tolika fama podigla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni lično ne sviđaju. Nisam ljubitelj te muzike niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam da kažem o tome - poručio je Dikić za Zadarski.hr.

Autor: telegraf.rs