Ona nije ostala dužna😂

Prethodne večeri u Eliti su održane Nominacije. Nominovani takmičari su bili Maja Marinković i Uroš Rajačić. Takmičari su birali koga žele da nominuju i iznosili svoj sud o nominovanim takmičarima. Veče su svakako obeležili komentari na račun Maje Marinković. Oni su išli od ignorisanja od strane Aneli i Janjuša, pa sve do žestoke svađe sa Anitom Stanojlović.

Jedna od prvih koja je dala svoju nominaciju bila je Aneli koja je rekla da ne želi da komentariše duhove, ciljaljući na Maju. Međutim, Maja joj nije ostala dužna, tvrdeći da se Aneli nje plaši.

Janjuš i Aneli se sad brane ćutanjem. Bolje je i tako, kad nemaju šta pametno da kažu. Pokazuju kakvi su roditelji svojim postupcima i na koji način ostavljaju utisak.

Na pitanje voditeljke da li se plaše sukoba sa Majom, ona je oštro rekla:

Naravno da se plaše. Maja seče istinom.

Pogledajte⏬ :

Izvor: Youtube/@zadruga_official

Marko Janjušević Janjuš je svojim nominacijama vinuo Uroša Rajačića u nebesa dok je Maju Marinković ignorisao.

Dobro veče, što se tiče nominacije, krenuću od Uroša, veliki sportista bavi se boksom. Moram se vratiti na stvar kada je momka sa leve strane gurnuo, to sam mu zamerio, dečko je kul. Čovek je vredan došao je da vidi kako funkcioniše, lep je, zgodan, jedan od lepših momaka koji je ušao, imaš poštovanja prema meni kao i ja orema tebi. Ne bih ti sad dodavao, lepo si se snašao. Gotivim te, ostani ovakav do kraja, Urke tebe ostavljam, to je to.

Međutim, Maja ne može da ne bude ignorisana, pa je morala da prokomentariše i ovu nominaciju:

Ja volim kad uče, volim poslušnost, ali pošto sam ja ta koju komentarišete mene ne zanima, čast izuzecima, sviđa mi se početak, Janjuš uči i to je to.

Pogledajte ⏬:

Izvor: Youtube/@zadruga_official

Anita je potom Maju nazvala CVEKLOM IZ BELOG POTOKA, optužujući je da je podla i zla:

Maja cvekla iz Belog Potoka. Došla je ovde da glumi Aleksandru Nikolić, ali ti ne ide od ruke. Jako si podla i zla.

Međutim, Maja joj nije ostala dužna:

Iskreno, draže mi je kad neko kaže da me iskreno mrzi, nego da ćuti. Anita mora da zna da ne može da me uvredi. Kad me neko vređa na osnovu fizičkog izgleda, ne vređa me to. Možda sam u telu plastična, ali mi je duša iskrena., Kakva god da sam bila, promenila sam se.

Pogledajte ⏬:

Izvor: Youtube/@zadruga_official

Miljana je potom odlučila da Maji da životnu lekciju, savetujući joj da prijateljicama ne krade muževe, iako je odlučila da je sačuva:

Što se tiče Maje Marinković, ona je moja rijaliti sestra, nikada mi ništa nažao uradila, posvađamo se i pomirimo, ali ti si dobar čovek. Ti si, Majo, dobar drug, ali si mnogo pristrasna za ljude za kojie misliš da su ti drugari, ali nisu. Sviđaš mi se u ovom rijalitiju, dobar si komentator, bez ljubavnih odnosa. Poštujem te kao rijaliti koleginicu. Ne treba da gledaš momke i muževe svojih drugarica. To se ne radi. Jedino što ti zameram je to, ali je tvoja promena vidna. Ostavljam Maju, šaljem Uroša, jer je znam dugo godina, ko god da sedi preko puta Maje poslala bih njega

Pogledajte ⏬:

Izvor: Youtube/@zadruga_official

Kako su glasali ostali takmičari pogledajte ovde.

Autor: redportal.rs